ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ
"ΚΑΦΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ - HIMALAYAN YOGA MEDITATION OF HELLAS" AMKE
Σας περιμένουμε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στον καινούριο μας χώρο.

Θα είμαστε ανοιχτά από τις 17:00 έως τις 22:00.
Για όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν τα νέα προγράμματά μας:

Η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη, ολιστική θεραπεύτρια, με τους παλιούς συνεργάτες, Άννα Ζαχαροπούλου, Παναγιώτη Φώτεινα-Βοϊνά και Τζούλη Δουφέκα θα παρουσιάσουμε όλες τις δραστηριότητες και τη θεωρία του Καφέ Σχολειού.

Θα συνεχίσουμε με την παρουσίαση της "Himalayan Yoga Meditation of Hellas".

Η Έλενα Δασκαλοπούλου, ειδικός στο ιατρικό τατουάζ, θα παρουσιάσει πώς γίνεται το ιατρικό τατουάζ σε γυναίκες μετά από μαστεκτομή και για ποιο λόγο το συνιστούμε.

Η Παρή Δεσύπρη, θεραπεύτρια, θα παρουσιάσει το Αγιουρβεδικό Μασάζ (και άλλα)

H Ελένη Θεωνά, ενεργειακή θεραπεύτρια, θα παρουσιάσει την ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο "Body Mirror Healing" του Martin Brofman.

Και βέβαια, όπως πάντα, με τροφή όχι μόνο για το πνεύμα αλλά και για το σώμα, με τις υπέροχες γεύσεις που ετοιμάζουμε όλοι με πολλή αγάπη.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: 210 8670424, 6937122768
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι 15234, Αθήνα, Μετρό Αγ. Παρασκευή, πίσω από τον Σκλαβενίτη.

Σας περιμένουμε στην κοπή της πίτας μας
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 θα κόψουμε την πίτα της χρονιάς στις 20:30 και σας περιμένουμε, παλιούς και καινούριους φίλους και βέβαια με χαρά να γνωρίσουμε και τους δικούς σας φίλους που θα έρθουν μαζί σας και να ανταλλάξουμε τα νέα μας.

Στη συνέχεια της συνάντησης από τις 22:00 έως τις 23:00 θα λάβουμε μέρος στον Παγκόσμιο Διαλογισμό της Πανσέληνου όπου συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι την ίδια ώρα από όλα τα μέρη του κόσμου. Γι’ αυτό η δύναμη της ενέργειας και τα οφέλη είναι μεγάλα.
Όσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε μπορείτε να διαλογιστείτε μαζί μας από το σπίτι σας, κι αν χρειάζεστε, ζητείστε μας να σας δώσουμε οδηγίες για τον διαλογισμό.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας στο 210 8670424 ή 6937122768

Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη,
Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη και συνεργάτες