ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΟΓΚΑ
Η Swami Nityamuktananda Saraswati καλεσμένη από το Καφέ Σχολειό και την "Himalayan Yoga Meditation of Hellas" θα διευθύνει ένα Εργαστήριο με θέμα «Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής;» το τριήμερο 25, 26, 27 Μαΐου 2018.

Κρατήστε τις ημερομηνίες, θα ακολουθήσει κι άλλη ενημέρωση.

Ο Swami Ritavan Bharati, που ορίστηκε από τον Swami Veda Bharati για να συνεχίσει το έργο του στα Άσραμ που βρίσκονται ανά τον κόσμο, θα μας τιμήσει με την παρουσία του στους χώρους του "Himalayan Yoga Meditation of Hellas" (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, ΑΜΚΕ) τον Ιούνιο του 2018, για να ευχηθεί «καλοτάξιδο» το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου, το βιβλίο του Swami Veda Bharati , "Kundalini, Stilled or Stirred" που μεταφράζουμε στα Ελληνικά και θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Καφέ Σχολειό με τίτλο: «Κουνταλίνι, Ήσυχη ή Αναδεμένη» και θα δώσει ένα Σεμινάριο, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου, με τον τίτλο "Kundalini".

Κρατήστε τις ημερομηνίες, θα ακολουθήσει κι άλλη ενημέρωση.

Για όσους αγαπούν τον Διαλογισμό
Σας καλούμε σε κάθε πανσέληνο στις 20:00 για να διαβάζουμε αποσπάσματα από την «Παιδεία του Βάθους», του Κώστα Φωτεινού και κείμενα του Swami Rama των Ιμαλαΐων και του Swami Veda Bharati, στη συνέχεια να τα συζητάμε και να κλείνουμε τη βραδιά με διαλογισμό από τις 22:00 ως τις 23:00, κάτω από τις ευλογίες του Swami Veda Bharati και μετά από πρόσκληση του Swami Ritavan. Είναι ένας πολύ δυνατός παγκόσμιος διαλογισμός, στον οποίο συμμετέχουν πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που επικαλούνται την ειρήνη σε όλον τον κόσμο. Εάν γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας μπορούμε να σας το υπενθυμίζουμε.

Ο Swami Ritavan λέει: « Ο διαλογισμός στην Πανσέληνο είναι μια ευκαιρία για μας, να συγκεντρωθούμε για να ενωθούμε με το παγκόσμιο ενεργειακό νοητικό πεδίο και να φέρουμε ενότητα, αρμονία, ειρήνη και αγάπη. Μπείτε σε ησυχία, εκπνεύστε-απελευθερώστε, εισπνεύστε- αποδεχτείτε, συγχωρέστε και εκπληρώστε , με αγνή καρδιά και νου, δεχτείτε τις ευλογίες της Γενεαλογίας.»

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.ahymsin.org
www.ahymsin.org/docs2/News/
www.bindu.org

Αν δεν μπορείτε να έρθετε στο χώρο μας, μπορείτε να διαλογιστείτε την ίδια ώρα από το σπίτι σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ζητήστε μας να σας δείξουμε τη στάση διαλογισμού, τη χαλάρωση και την αναπνοή.

Συντονίζει: η Σοφία Φώτεινα-Χατζηκοκόλη
Συναντιόμαστε στις 6/9/2017, 5/10, 4/11, 3/12, 2/1/2018, 31/1, 1/3, 31/3, 29/4, 29/5, 28/6, 27/7, 26/8.

Ελεύθερη προσφορά.